0883436731, 0883431698, 0895462119

БЛОГ

Вашето първо посещение

  Посещавайки лекар по дентална медицина на всеки шест месеца позволява да бъдат диагностицирани оралните заболявания в ранни фази като например кариеси и пародонтални заболявания. Първото посещение включва много подробно..

Read more

Какво трябва да знаете за избелването на зъбите

Какво представлява избелването? Избелването е козметична процедура, при която свободните радикали на кислорода от активни вещества (най-често карбамидпероксид, хидроксипероксид) осъществяват окисляване, а с това и обезцветяването на различни наслагвания в..

Read more

Лазерно Лечение На Пародонтоза

Лазерно лечение на пародонтоза е модерен метод, чрез който с помощта на високо енергиен лазер (Nd-Yag) се постига ефективно първично изчистване на възпалената тъкан на венеца. Лазерът въздейства върху анаеробните..

Read more

Оперативно изваждане на ретиниран мъдрец

Операцията по изваждане на ретиниран зъб се различава от стандартното изваждане на зъб. Най-често се налага оперативното изваждане на долните мъдреци, но същността на операцията е еднаква и за всички..

Read more

Редовното почистване на зъбите спасява не само от заболявания на венците, но и от инфаркт

Редовното почистване на зъбите спасява не само от заболявания на венците, но и от инфаркт. Така твърдят учени от университета във Флорида, САЩ. Американските учени изясниха, че бактериите, които причиняват..

Read more

Зъбни силанти и въпросите свързани с тях

Въпрос: Какво са зъбните силанти? Отговор:  Зъбните силанти се превърнаха във водещо средство, в борбата с кариесите по-зъбите на децата. Те се използват, за защита на зъбите от  загниване (..

Read more